31.12.07

TAHUN 2008

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2008 kepada rakan2 sekalian...semoga apa yg dilalui pd thn 2007 membawa kenanganb pd diri masing2..

Bagi aku tahun 2007 sgt bermakna..aku sgt bersyukur kepada-Nya krn aku dapat menghabiskan tahun 2007 hingga ke penghujungnya...harapan aku spy esok membawa sinar baru dalam hidup aku dan keluarga tercinta...

Apa agak2nya azam aku ni ye??jom kita tgk....

1) Aku nak jd anak yg solehah bt mak aku, isteri yg taat pd suami aku, ibu yg mithali buat anak aku yg terchenta...insyaALLAH akan aku cuba jd yg terbaik...tp mgkn mkn masa skit la..hihihi..aku ni kan bkn jenis yg lemah lembut orgnya...aku tak pandai nak berlakon ckp lembut...tak tau la tercapai ke tak!!!!

2) Nak cuba kuruskan badan ku yg dulat ni...tension tau..abah ick siap reka lagu lg utk aku...mcm ni liriknya.."bula-bula ick..acam ibu dulat...bula-bula ick..acam ibu dulaaaat..bula-bula..ick unya"...

3) Nak cuba langsaikan hutang credit card dlm ms sebulan dua ni....tak byk dah pun..tp sbb tak dak duit ketul yg byk sbb tu tak dpt langsaikan...(hrp2 hubby aku tak mungkir janji dgn aku)

4) Nak jg anak aku dgn sebaiknya...tak mau dah abaikan tanggungjawab aku pada ick..menyesal aku atas ape yg terjadi kat ick ari tu...

1 comment:

Ezzedin Al-Qassam said...

Selamat Menyambut Tahun Baru 2008 buat CiQtan Sekeluarga , Semoga dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki..insyallah ick akan dapat adik baru kot..heheh Sekian dari kami Sekeluarga..jangan lupa layari blog kami ye..