6.4.08

120km/j-130km/j

Setelah penat men'drive' blk kedah sesorg ni..akhirnya smpai jugak gue n fam kat kg..pjalanan mengambil ms selama tepat 6jam dgn kelajuan 120km/j-130km/j..hehehe..nape????tak caye k???aku sendiri pun tak caye...tgh dok elok je pecut..nmpk la aku ada sorg bapak polisi dok tembak kelajuan aku...ceh..harap2 tlepas la aku dr kena saman..risau banget dong..poket pun dah kekeringan ni...
Ick lak sgt bahagia dpt dok kat blkg dgn tok acik dia..aku semat beli keta ferrari utk ick..mmm..tak smpai 1 hari dah tak bunyi dah keta tu...ick suka sgt la hempuk2 brg2 dia..abih semua rosak...
Aku btolak balik putrajaya dr kg jam 9.15 pg..dan smpai kat rmh tepat jam 3.15 ptg..pandai kan aku set ms utk aku drive...sila puji yer...kelajuan dan waktu tiba sm mcm aku btolak balik kg...
Esok sbnrnya aku n hubby amik cuti..hihihi..ada hal skit kat kay el yg nak kena dibereskan...sbb tu mlm ni jgk aku hapdet ini blog..rs idup ni sgt tak lengkap tanpa blog sendiri..ceh...
Ok la kengkawan..aku nak blah dulu sbb nak tgk rancangan kegemaran aku..'LANGKAH MAWI WORLD'...babai...
p/s: kpd kak zura n ciqna..rindukan ciqtan ye...mst opis sunyi kan tanpa ciqtan...hihihihi...

2 comments:

ciqna comel said...

ahhhhhh....aku ckit pn xdak rasa sunyiiiii..hepi lg ade la..kan kak zura...hak...hak..hak...

ibu dulat said...

hihihi..pura-pura lg..aku gerenti mu rindu kat aku punya la...