12.6.08

apa yg aku mkn hari ini...

ape la motip aku letak gmbr anak lelaki aku ni..bkn aku crita pasai dia pun kan..sj je aku gediks nak letak..nnti korg boring lak bc blog aku tak der gmbr...
nak citer pasal borink nnti org yg bc pun jd borink kan..tp aku mmg tak der pilihan lain..hihihi..kat apis aku ari ni lengang je..line kat tpt aku ni hny ada 3 org..lg 3 org bercuti..aku yg suka bercakap pun smpai kn jd pendiam coz tak der org yg nak bersembang dgn aku..ewa kt sblh aku ni ada la..tp bila abih topik je..diam la balik..
ari ni aku agak berselera mkn okeyyy..pg td je aku membedal nasik lemak, roti telur bawang, dgn kopi o panas..utk t.hari lak aku mkn putu bamboo 5 ketui, jambu dgn tembikai..kira pecah rekod la jgk..pyh jgk aku nak telan sekali beradap byk mcm ni..keje tak de nak bt, keje mkn je la yg ada bt ms skrg ni...
td tgh dok boring2 ada la jgk kawan yg aku ble sms..aku dpt ber"sms"dgn kakak sepupu aku..kira terisi la jgk masa borink aku ni...klu tak mmg tahap kepala kat bawah kaki naik atas dah ni..

2 comments:

toi af6 said...

yeoyeo je kak ni...

sheeda said...

emas la ni 104.