25.6.08

ick ke nursery..

kemarin, arini n esok aku kn hadirkan diri k kursus..tak jauh pun kursus tu..kat opis aku jgk..tak brp boring kursus kali ni coz penceramahnya ble thn jgk la lawaknya..rs mengantuk tu mai kejap2 je..

bt ms ni, mak aku kn o.station kat kedah..hahaha..balik kg ..jd, ick terpaksa la aku hantar ke nursery setiap pagi..aku tgk anak aku tu mcm tak best je bila kn p nursery..tak tau la klu kn buli sbb anak aku ni jarang bergaul dgn budak2..klu dgn org dewasa ni kira petik jari je..balik rmh npk mcm sentiasa lapar je..isap jari sentiasa, nenen pun kira kerap la jgk..aku pun tak pasti sm ada dia kurang minum susu kat nursery tu k atau dia leka bmain smpai tak sempat nak minum nenen..ape2 pun aku harap sgt anak aku srnk dok kat nursery tu w.pun pd hakikatnya aku sendiri rs sedap ati bila aku tinggalkan anak aku kat situ..tawakal je la..

esok kursus aku separuh ari je..niat tu nak pegi klinik..isnin lps hajat nak k klinik tak kesampaian..harap2 la bos kecik lepaskan aku esok ptg..hehehe.. aminnnn..

1 comment:

ciqna comel said...

mmg anak2 aku pn cmtu gak, diorang bg mnum dn mkn ikut time, main ikut time, tido pn ikut time gak, nk disiplinkan bdk2...kira ok la gak sbb slalunya faqihah ni kurang mkn, ble cikgu dia wat cmni, br brselera ckit mkn dia, blk umah pn nnk mkn,