12.11.07

Hari Keluarga @ PD

Weekend yg lps, tv ku yg tak ble bt ape lg dah slmt d bwk pulang...ble buang dlm laut dah tv tu..ni la akibatnya beli tv yg pyh nak dpt spare part...cina tu jji nak hntq kui 11..tgk2 kui 12 br smpai..sabo je la...setahu aku jam cina x mcm jam melayu...


abah yg suka melayan juniornya...

ick sblm btolak p PD...dan lg nak main basikal...ms dok main tu mulut ick luka skit...sian dia..byk dugaan mcm ibu dia jgk...dah nama pun hero mst nangis pun sat sj...
Sbnqnya hr ni, aku n my hsbn n bdk totome tu kn p bcuti kat Port Dickson...Ada hari Keluarga anjuran Kementerian aku...Kami btolak jam 12.30 t.hari sampai sana 1.30ptg...dlm 88km je dr rmh aku...dkt plk...ble la p lg ln kali...smpai je terus check in..dpt la aku guddies t-shirt, towel ngan cap...cap tu mst la my hsbn yg pau kat dia...t.shirt tu pun rsnya tak lmbat dah dia nak kebas....hehe...ye la..mn taknya..ape2 brg yg aku dpt..mst dia nk kat dia...mcm tu jgk aku..2x5 je....lps bwk beg msk dlm bilik, kami dan lg p mkn nasik kat Medan Selera Sri Bayu...kwn ku dgn baik hatinya telah belanja aku&fam mkn...tankiu..tankiu....ln kali blanja lg na...kah..kah..kah

Spttnya jam 5 ada acara pantai..tp dek krn letih, kami turun 5.30 ptg...blasah je...boring sbb tak kenai org pd mulanya...tp kami bwk haluan sndr....my hsbn la dgn hsbn k.zura kwn aku tu tak ble tgk kolam renang...dorg telan air liur je bila lalu kat situ..tp bila dah dpt green light suruh p mandi, terus dorg p tkr pakaian mandi..lucu betui..mcm bdk2...padahal dah bapak bdk dah...kami ni dh jd mak mak pun mcm bdk2 jgk..siap rendam kaki lg...nak mandi tak ble sbb tak de bj mandi..klu ade pun tak kan nak pakai????auuwwwww...x kose aku....


tmenung tgk ape tu syg??
ick dgn haziq yg pyh nak bgaul...tak tau nape...hehehe...
ms ni ick tkt nak turun katil sbb tinggi...sbb tu sembam je muka kat tilam..tension gamaknye...

ibu konon2nya nak jg anak tp sbnqnya ada maksud tsirat dok berendam kat situ...


sian ick..muka dia tpercik air..


ick ni berani dok belayar sorg2...

ick yg suka berendam


guru renang ick yg setia
Malamnya plk ada dinner...mknn pun terhad..tak puaih mkn betui...aku ni kan pantang jmp mknn...dlm dok syok mkn ick plk asyik nak bjalan je...klu ble nsk pusing satu dewan kot...tak letih kaki betui..ibu la yg penat nak meligan dia...ick murah rezeki mlm ni sbb dpt duit raya dr VVIP..best wooo..lg btambah la duit ick kali ni...ibu yg paling suka...hehehe...ick tak tau ape pun....

sblm mkn haruslah bgmbr dulu okey......


ibu pn nak jgk tp ick bt tak tau je...
ni jenguk awex mn lak ni???


ibu yg dulat.....

Hari Ahad lak ada sukaneka..lps senam robik, br la ada acara perasmian oleh YB Menteri...ok la jgk sambutannya..aku melibatkan diri dlm 1 acara je...kalah la plk...smtara tgu acara aku bmula, dan lg ick dgn senior dia tunggang kuda...

ni sape lak mlepas bom atom ni???ntah2 bdk kat sblh kanan tu...put..put...

tgh pikir nak naik banana boat k tak..mahai..tak sgp den...sbb tu aku cekak pinggang bkn main lg...

tunggang k?busuk betui kuda ni...tak mandi k???
ibu dgn abah yg sedang ditunggang oleh gembala kuda...
muka boring ni...
yah..yah..tgh nak pkai stoking tp tak masuk2 pun...
ick dgn gaya muncungnya...layaaaannnn...

perenang antarabangsa sblm berangkat pulang...








































2 comments:

qassam said...

mak oiiii apa la ibu mu ni ick, amik gmbr nga pampers je, malu ahhh..aii ciqtan, dlu mu ngata kt ustaz sume brg yg aku dpt ust nk, haaaa,skg musa mu pn sm gak nga ust ek...kah..kah..kah..

Intan Sharina said...

tu la ciq na oii...dah nk jd sm...tp, dia tak pandang beg2 aku ni..hny baju dgn cap je...huhu..cm cc tu la tak ble nak d pisahkan..hehehe...