6.6.08

aku yang suka menyelinap

al kisah..td aku pegi dengar ceramah islam hadhari kat dewan opis ni..tp rs mengantuk semacam je..pastu lak boring..tak sedap perut..aku dgn k.ju dgn jayanya telah menyelinap keluar dari dewan..kononnya nak pegi toilet..tp terus lesap..hahaha..ada org tegur nk ke mn tu?aku gelak je kuat2..hahahaha..malas la nak tunggu..aku tak faham ape pun yg penceramah tu smpaikan coz aku tgh bz jari dok ber"sms"...
now, aku kat opis..tpt aku..aku hapdet la blog aku yg agak lengang ni..esok ada kenduri kawen kat rmh kawan..hajat tu nak pegi sbb lm sgt aku tak mkn nasik kenduri..ahad ada program yg tersendiri...program dok rmh je..nak keluar jenjalan time2 mcm ni..???oh tidaaaaakkkkk!!!!poket ku sudah kering..ingat nak p korek duit simpanan jap lg..keje korek je..simpan nya entah bila????

4 comments:

jorazu.ziq said...

wah.. gmbr ick kt atas tu bergaya sungguh.. mcm dh besar dh... blog pun smakin openuh kt belang tu.... dh smkin terror sekarang...

ibu ick said...

hahaha..bkn intan punya angkara ni..ni semua senior ick punya keje..

Anonymous said...

bwekkk...

aniq said...

kak,pening dah ni.. br blajor la katakan..