30.12.08

najwa a.k.a sarah

aku ni br balik dr hospital sbnrnya!gatal plk tgn nak update blog ni!

najwa!!!!k.intan kn jgk update blog ni kat opis sbb klu kat rmh mmg tak ble nak update ape2..idea tak der n komputer dikongker oleh org itu!!!!!

sblm tu nak ucap thanks bebanyak kat najwa yg sudi bg hadiah tuk besday aku kali nih!!!!hahahaha..tak disangka2 plk...awal2 pg dah dpt rezeki..terasa mcm budak2 kejap!

4 comments:

najwa sarah alias said...

kalo nk hupdet kna jeling kanan skit.. kang ada plak terperasan.. naik plak time meeting.. ;P

najwa sarah alias said...

ehhhh... lg satu ttinggal... xmo ar sarah.. ayu sgt ar~ kuikuikui ;P

ibu ick said...

jeling kanan??kang juling mata i nih!tp tu yg penting!

sarah..mcm siti sarah penyanyi tu la plk

najwa sarah alias said...

kang sya menyanyi takut tutup plak periuk nasi siti sarah tuh.. kuang~ kuang~ kuang~