26.12.08

lengang lagik!!!

arini ramai kwn2 se'opis'ku sambung cuti..tinggai beberapa org je kat cni..yg otai2 masih kuatkan smgt dtg keje!hahaha..tiga2 bos ader lak tu..br berniat nak bt jahat sket..nak cabut balik awal..hahahaha

pg td aku masuk opis lewat sket..mmg bgn pun dah terlewat..smpai je kat pintu opis, pas masuk aku plk rosak..ni semua gara2 budak bucuk masam tu la..adakah dia ambik pas masuk aku tu dia cucuk kat dekoder astro..bila abah ick cabut pas aku tu, tgk2 dah patah 2! ish ish ish..budak budak la katakan..

ni la budak bucuk masyam! sampai garu kepala sbb rs bersalah kot tu!

cafe kat area opis aku semuanya tutup..npk gayanya 'merekot' kelaparan la aku t.hari ni..abah ick sambung cuti, tp tak pasti lg dia ble dtg ambik aku balik t.hari ni k tak sbb ada appointment dgn member la plk..bisnes tak abih2..nasib baik masyuuukkk..klu tak masyuuukkk, mau muncung aku panjang sedepa..

pssttt..rs mcm nak tido jer..hehehe..opis ku sunyi dan sepi

5 comments:

najwa sarah alias said...

smpat upload blog tuh... hahahahahaha~ baik2 nnti ada yg nmpak k.intan bukak blog..

ibu abg ick said...

hahaha..sunyi punya pasal!

ciqna said...

kata kt opis da x leh bukak blog....abg mu x mai k, nt dia prasan mu bukak blog, x pasai2 msuk meeting lg...hehehehe

ibu abg ick said...

aku main belasah jer..lantak la..meeting yg lepas bos pun tak sebut pasai blog2 ni, jd aku kembali aktif la..hahaha...abg syg ader..hehehe

anif said...

;-)